Ako sa bude vyvíjať trh s rezidenčnými nehnuteľnosťami v SR? - Kardoš, Peter
Pohľad na slovenský realitný trh so zameraním sa na rezidenčný segment ako aj analýza procesov získavania informácií o cenách nehnuteľností. Prognózy vývoja predaja nehnuteľností v budúcnosti.