Problémy stanovenia hodnoty podniku v podmienkach svetovej hospodárskej krízy - Pacek, Martin
Hodnota majetku podniku predstavuje znalecký odhad ceny jeho majetku ku dňu ohodnotenia, dosiahnuteľnej v bežnom obchodnom styku. Oceňovanie investícií. Oceňovanie špecifických aktív. Oceňovanie opcií. Pomerové ukazovatele. Model súčasnej hodnoty. Oceňovanie diskontovaním cash flow. Model diskontovaného cash flow.