Free cash flow modely v proscese ohodnocovania podnikov - Hrvoľová, Božena
Prednostne využívané modely diskontovaných free cash flows. Model FCF ENTITY, model FCF APV, model CAPITAL CF (CCF) a model FCF EQUITY. Spôsob výpočtu a vzájomná odlišnosť modelov.