Fázy hospodárskej krízy v podniku a správna prax v oblasti manažérstva duševného vlastníctva - Mrázová, Margita
Stav pripravenosti podniku na krízu. Zavedenie nových výrobných programov a stratégia v prípade prevzatia podniku zahraničným investorom. Formulovanie stratégie ochrany duševného vlastníctva podniku.