Je beta spolehlivým měřítkem rizika v období hospodářských poklesů? - Brabenec, Tomáš
Možnosť používania koeficientu beta v období hospodárskeho poklesu a zvýšenej volatility trhu. Analýza a zobrazenie rizika volatility vybraných odvetví pri stanovení beta koeficientu. Metódy koeficientu beta a alternatívne koncepty.