Ochranná známka - špecifická súčasť nehmotného majetku - Cimerák, Ladislav
Pojem nehmotný majetok. Ochranná známka ako osobitná forma nehmotného majetku. Ochranná známka podľa zákona č. 55/1997 Z. z. Desať najhodnotnejších ochranných známok z r. 2006. Proces získavania ochrannej známky. Práva majiteľa ochrannej známky. Legislatívne úpravy týkajúce sa ochranných známok. Výhody pri používaní ochrannej známky.