Využitie IKT v práci knižničného manažéra a význam znalostí získaných pomocou IKT pre verejnosť - Dugas, Jaroslav, 1967-
Význam manažmentu znalostí, keď produktivita práce sa bude zvyšovať premenou každého jednotlivca na znalostného pracovníka. Jeho úlohou bude rozvíjať, rozmiestňovať a riadiť informačné zdroje a poskytované služby. Existujúce bariéry pri zavádzaní IKT a možnosti ich odstránenia.