Svetová hospodárska kríza a jej vplyv na výpočet trvale udržateľnej miery rastu - Jakubec, Miroslav
Problematika ohodnocovania podniku metódou stanovenia trvale udržateľnej miery rastu. Výpočet trvale udržateľnej miery rastu so zameraním sa na vplyvy, ktoré sa môžu objaviť v súvislosti s finančnou a hospodárskou krízou.