Príčiny zatečenia a vlhnutia muriva - Zajac, Jozef
Problém vlhnutia muriva objektu, ktorý sa nachádza v kopcovitom teréne ulíc Šulekova a Palisády v Bratislave. Úpravy exteriéru a interiéru objektu. Riešenie problému. Predpokladané príčiny zatečenia do suterénu. Predpokladané príčiny vlhnutia muriva klenby. Príčiny porúch tehlového muriva. Vysušovanie zvlhnutého muriva. Namerané fyzikálne veličiny v suteréne. Vhodný postup na odstránenie príčin zatečenia a zavlhnutia.