Options for return of products to manufacturer - Gežík, Pavel, 1983-
Reverzná logistika, návrat opotrebovaného produktu od spotrebiteľa naspäť k výrobcovi. Rôzne spôsoby návratu produktu. Dôvody návratu. Spôsoby návratu. Plánovanie materiálových potrieb, požiadaviek.