Formy vyvlastnenia investícií v doterajšej medzinárodnej aplikačnej praxi s osobitným zameraním na nepriame vyvlastnenie a štátne zásahy regulačného charakteru - Budjač, Milan
Teoretické aspekty vyvlastnenia medzinárodných investícií a jeho atribúty. Trendy vývoja foriem vyvlastnenia v súčasnej medzinárodnej praxi, osobitne, rozlišovanie nepriameho vyvlastnenia a štátnych regulačných zásahov.