Statický posudok nosnej oceľovej konštrukcie poškodenej účinkami požiaru - Kmeť, S.
Navrhovanie oceľových konštrukcií na účinky požiaru. Mechanické a krehkolomové vlastnosti sledovaných ocelí. Aktuálny stav nosnej konštrukcie po požiari. Statický výpočet. Záverečné odporúčania.