Svetová kríza a hodnota firiem - Haluška, Ivan
Analýza príčin prvej globálnej krízy 21. storočia v súvislosti s problematikou hodnoty firiem a akcií. Východiská, ktoré pre oblasť identifikácie stavu a určovania hodnoty firiem a akcií z analýzy príčin a priebehu krízy možno vyvodiť.