Methods for output gap detection - Surmanová, Kvetoslava
Ekonomický vývoj každej krajiny prechádza rozličnými fázami. Stručný prehľad kvantifikačných metód na určovanie medzier vo výkonnosti. Štatistické metódy. Ekonomické metódy. Aplikácia štatistických metód. Modely, filtre.