Nekonečná vojna bankárov - Valášek, Martin
Vďaka internetu pribúdajú nástroje, ktoré umožňujú útočiť na banky aj amatérom. Hlavné bariéry informačnej bezpečnosti vo finančných inštitúciách. Ochrana online bankingu.