[Manažérska komunikácia v cestovnom ruchu] - Pólya, Attila
Autor článku predkladá recenziu poblikácie Retová, J.: Manažérska komunikácia v cestovnom ruchu, vydanú vo vydavateľstve Ekonóm v roku 2010. Cieľom autora bolo pokryť študijnou literatúrou hlavné témy obsiahnuté v curriculu predmetu Manažérska komunikácia v cestovnom ruchu. Dôraz bol kladený predovšetkým na aktuálnosť informácií a ich dobrú zrozumiteľnosť. Skriptá sa skladajú zo štyroch kapitol členených do väčšieho počtu podkapitol.