Deformace trhu práce prostřednictvím systému zdaňování fyzických osob - Sojková, Lenka
Porovnanie skúmaných druhov príjmov a rozdiely medzi zdaňovaním zamestnancov a osôb samostatne zárobkovo činných. Analýza spôsobu a miery zdaňovania príjmov fyzických osôb. Efektívnosť zdaňovania a vplyv na rozhodovanie firiem a podnikateľov.