Právna úprava nadnárodného štrajku ako nevyhnutná podmienka globálneho trhu práce - Bulla, Martin
Pojem nadnárodný štrajk. Právo na štrajk a jeho možné konotácie. Ústravný a medzinárodný rozmer práva na štrajk. Možné formy práva na štrajk a problematika ich legálnosti v jednotlivých európskych krajinách.