Analýza dlhopisov s vloženými opciami - Glova, Jozef
Durácia ako základný nástroj pre určenie citlivosti ceny dlhopisu na zmenu úrokovej sadzby. Macaulayho durácia a Blackov model pre účely ocenenia opčných práv vložených k dlhopisu. Analýza modelu efektívnej durácie.