Aspekty marketingové komunikace vysoké školy vzhledem k získání nových zákazníků - Vaštíková, Miroslava
Konkurenčné prostredie na trhu vzdelávania. Manažment školy a rozvoj vzdelávacej inštitúcie. Zmena interného a externého prostredia vysokej školy. Zameranie sa na zákazníka v zmysle "total customer care". Práca s verejnosťou.