Měření efektivnosti reklamy - Staňková, Pavla
Základné zákonitosti pôsobenia reklamy na zákazníka. Plánovanie reklamných a iných komunikačných aktivít. Efektívnosť reklamy. Situačný výskum merania účinnosti reklamy v českých firmách. Metódy vyhodnotenia výskumu.