Miesto a funkcie deliktuálneho práva v obchodnom práve (habilitačná prednáška) - Csach, Kristián
Zmluvná a mimozmluvná zodpovednosť za škodu vo svetle obchodného a občianského práva. Historické korene viackoľajného systému zodpovednosti za škodu v slovenskom súkromnom práve. Vzťah medzi zodpovednostnými klauzulami Obchodného a Občianského zákonníka. Vybrané prípady zodpovednosti podnikateľa za škodu spôsobenú deliktom.