Vstup do búrlivých časov - Sobinkovič, Branislav
Elektroenergetický biznis, teda výroba, prenos a rozvod elektriny na Slovensku v roku 2010 zastavil zostupnú tendenciu. Ceny elektriny rástli. Biznis v sektore ovplyvňujú faktory, ktoré prichádzajú mimo trhu.