Výklad a aplikácia dobrých mravov a zásad poctivého obchodného styku v rozhodovacej činnosti súdov - Ovečková, Oľga
Podstata dobrých mravov. Rozpor právneho úkonu s dobrými mravmi. Výkon práva a zásady poctivého obchodného styku.