<The> β-convergence of the EU27 countries - Szomolányi, Karol, 1976-
Procesy konvergencie v krajinách Európskej únie s použitím spôsobu β- konvergencie. Stručný prehľad literatúry. Špecifikácia. Údaje a metodológia. Krajiny s rozdielnou úrovňou rovnováhy hospodárstva.