Nuda sa už končí - Sobinkovič, Branislav
Privatizácia v teplárenstve, ktorá by sa mala skončiť najneskôr do konca budúceho roku, zrejme prinesie zmeny v rozložení síl v slovenskom teplárenskom biznise. Záujem prejavujú najväčší energetickí hráči v strednej a východnej Európe, chýbať nebudú ani domáci. Obavy verejnosti zo zvyšovania cien.