[Webové stránky a netradičné formy vzdelávania v informačnej spoločnosti] - Škvarčeková, Oľga
Autorka článku predkladá recenziu vedeckej monografie Pólya A.: Webové stránky a netradičné formy vzdelávania v informačnej spoločnosti, vydanú vo vydavateľstve Ekonóm v roku 2008. Autor tejto publikácie, ako samostatný tvorca a tiež dlhoročný používateľ - pedagóg e-learningových systémov, poskytuje profesionálny prierez touto problematikou a umožňuje čitateľovi nahliadnuť do zákulisia tvorby a používania webových stránok ako aj e-learningových systémov.