Externý a interný audit verejnej správy - Fabian, Štefan
Plánovanie audítorskej činnosti. Audit účtovných závierok účtovných jednotiek verejného sektora. Subjekty verejnej správy. Štátne fondy. Rozpočtové a príspevkové organizácie. Špecifikácia jednotiek verejného sektora.