Poistiť alebo sporiť? pár rád, ako vybrať optimálny model zhodnotenia finančných prostriedkov - Čorba, Anton
Vlastnosti stavebného sporenia i životného poistenia. Využitie štátnej prémie a pevného úroku s možnosťou výnosu v kombinácii so zabezpečením rodiča i dieťaťa. Termínované vklady a podielové fondy.