Inštitút agenta a jeho využitie na účely dokazovania korupcie - Tóthová, Marcela
K legálnosti inštitútu agenta v slovenskom právnom poriadku. Právna úprava inštitútu agenta-kontrolóra. Právna úprava inštitútu agenta - provokatéra. Výsluch agenta ako dôkazný prostriedok na účely dokazovania korupcie.