Licenčné poplatky z hľadiska medzinárodného zdaňovania - Štofanová, Lucia
Členenie licenčných poplatkov. Autorské práva. Priemyselné práva. Spôsob zdanenia licenčných poplatkov. Úhrada do tzv. nezmluvného štátu. Úhrada do tzv. zmluvného štátu. Úhrady do členského štátu Európskej únie.