Úskalia a riziká pri prechode IT infraštruktúry na cloud computing - Lipianska, Júlia
Rozmach nového typu poskytovania služieb prostredníctvom cloud computingu. Nevyhnutné atribúty pre naše dáta v cloude. Racionálny prechod na cloud. Dobré rady pre prechod na cloud.