Oživenie našlo pripravených - Kukučka, Jaroslav
Strojárstvo ako celok predkrízovú hladinu z roku 2008 ešte nedosiahlo. Automobilky, výrobcovia autodielcov a ložiskári sa však vyšvihli objemami výroby na rekordné úrovne.