Externý a interný audit verejnej správy - Fabian, Štefan
Druhy auditu - vládny, manažérsky (operatívny), dodržiavací (inšpekčný). Práca audítora. Oblasti auditu a ich vzájomné vzťahy. Controlling a interný audit. Audítorská práca v praxi. Metodika a prax audítora. Pokračovanie v nasledujúcom čísle.