Automobilový priemysel smeruje k ekologizácii - Balog, Miroslav
Ekonomická aktivita automobilového priemyslu a tlak na zvyšovanie ekologických štandardov v tomto sektore. Automobilizmus a eliminácia negatívnych trendov znečisťovania ovzdušia. Ekologizácia dopravy a nové progresívne technológie.