University as a factor of economic growth - Sivák, Rudolf, 1955-
Univerzity a ich poslanie v rozvoji spoločnosti. Globálna kríza a univerzity. Potenciál univerzít pre obnovu ekonomického rastu. Prínos univerzít k riešeniu problémov zapríčinených krízou.