Knowledge export in higher education a hierarchic approach - Berács, József
Hlavné oblasti exportu vedomostí vo vysokoškolskom vzdelávaní. Mobilita študentov, hosťujúci profesori, zamestnanie v zahraničí a zahraničná publikačná činnosť. Hierarchický model exportu vedomostí. Rôzne formy medzinárodnej spolupráce pri výmene vedomostí.