Trends and challenges in higher education internationalisation - Mazur, Jolanta
Vzájomná prepojenosťinternacionalizácie vysokoškolského vzdelávania a rozvoja znalostnej ekonomiky. Analýza špecifických aspektov a fáz procesu internacionalizácie vysokoškolských inštitúcií. Prípadové štúdie Austrálie a Hongkongu.