New paradigms of global economy - Staněk, Peter
Stručná analýza príčin a dopadov globálnej krízy. Vízie potenciálneho vývoja v znovunastolení ekonomickej rovnováhy vo svete. Čína, India a Latinská Amerika ako noví "hýbatelia" zmien.