ICTs. towards partnership between university and enterprise in the european context - Martin, Claude
Vplyv informačných a komunikačných technológií na internú organizáciu a manažment univerzít, podobne ako ich partnerov, podnikateľských subjektov. Prípadová štúdia kultúrneho prístupu na PGV Network.