Biznis s rekordným profitom - Haluza, Ivan
Aj bez zavretej štúrovskej celulózky po zdražení celulózy sektor zarobil ako nikdy predtým. Zahraničné opory. V papierenskom biznise majú veľké slovo aj silní tuzemskí podnikatelia.