Súčasný stav a perspektívy rozvoja Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave - Lisý, Ján
Štúdijné programy na Národohospodárskej fakulte EÚ v Bratislave. Pedagogická činnosť. Zabezpečenie kvality vzdelávacej činnosti. Najvýznamnejšie vedecké projekty riešené na NHF.