Obchodnovedné disciplíny na Obchodnej fakulte EU v Bratislave - historický kontext, výzvy a perspektívy - Kita, Jaroslav
Historický pohľad na vznik fakulty. Perspektívy vývoja obchodnovedných disciplín a štúdijných programov Obchodnej fakulty.