Novo naleštená koža - Jesný, Martin
Z nízkonákladovej kožiarskej a obuvníckej výroby je minimálne na čas technologické odvetvie. Nárast na rekord. Obuvnícky priemysel a spracovanie kože. Podiel výrob v spracovaní kože a výrobe obuvi. Autokoža znovu nahor.