CD - historický medzník vo vývoji médií - Poláček, Marian
História vzniku CD (compact disc) a jedo ďalší vývoj. Vlastnosti a technické špecifikácie CD. Nasledovníci CD: DVD, ktoré však už je tiež na ústupe a začína sa rozmach Blu-ray diskov, v skratke BD.