Etika klope na bránu - Hykisch, Anton
Úspešne slúžiace ekonomické prostredie a základné etické normy. Moc ekonomického diania. Podnikanie a podnikateľská etika. Efektívnosť hospodárskeho rastu a nesplatené dlhy a úroky. Ekologická a ekonomická špirála narastajúceho konzumu.