Minulosť, prítomnosť a budúcnosť Fakulty aplikovaných jazykov EU v Bratislave - Adamcová, Lívia
Z histórie Ústavu jazykov EU v Bratislave. Príprava transformácie Ústavu jazykov na Fakultu aplikovaných jazykov. Postavenie a ciele Fakulty aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave.