Poslanie, stratégia a rozvoj Podnikovohospodárskej fakulty EU v Bratislave so sídlom v Košiciach - Tkáč, Michal, 1958-
Systém manažérstva kvality PHF EU. Pedagigický proces PHF EU. Kvalifikačný rast učiteľov. Výskumná činnosť.