Roztrúsené poznatky a znalostná ekonomika - Potisková, Ingrid
Charakteristika informačnej spoločnosti. Delenie znalostí na vedecké a tzv. roztrúsené znalosti. Charakteristika a využívanie roztrúsených znalostí. Manažment znalostí.