Podnikateľské plány - efektívne a pohodlne - Velichová, Ľudmila
Autorka predkladá recenziu publikácie Solík, J. a kol.: Praktický sprievodca podnikateľským plánom, ktorú vydala Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania v roku 2010. Cieľom tejto aktuálnej publikácie je poskytnúť praktický návod na tvorbu a spracovanie podnikateľského plánu. Sprievodca vyniká prehľadnosťou, názornými ukážkami podnikateľských plánov z praxe a didakticky i graficky zaujímavým spracovaním.